Iværksætteri - At gå efter drømmen

Jeg har i mange år haft en drøm om at være min egen boss og ikke have en arbejdsplan eller en chef, der styrer og bestemmer over mig.

Jeg har i 17 år arbejdet indenfor det kommunale og i de sidste år 3 år var jeg i et lederjob, hvor der var mange aftenmøder.

En tirsdag eftermiddag fik jeg nok og besluttede mig for, at nu var tiden inde for at tage chancen og gå efter min drøm. Jeg var på vej mod de 41 år og ville jeg andet skulle det være nu.

Det er enormt angstprovokerende at tage sådan et spring, men samtidig også meget befriende. Det føles enormt fedt at slippe angsten og tage springet.

Jeg har hele tiden haft den tanke i baghovedet, at når jeg engang sidder som gammel og kigger ud ad vinduet, så vil jeg ikke tænke tilbage på mit liv og ærgre mig over "hvorfor valgte jeg ikke andet"/"hvorfor tog jeg ikke springet"/"hvad mon der var sket hvis..".

Jeg vil langt hellere være den der tager chancer og lærer af mine fejl.🌸 Jeg ønsker at være den, som har nogle sjove historier at fortælle om mine op og nedture til mine børn og børnebørn💜 Jeg håber og ønsker at være inspirerende for mine medmennesker.

Jeg må også lige tilføje, at jeg stadig bliver grebet af min angst og om jeg nu er god nok og kan jeg magte denne opgave, jeg nu har valgt. Men en lille gåtur ud i det fri og jeg er igen overbevist om, at jeg er på min rette vej.

Jeg synes, vi alle bør stoppe op i hverdags ræset og mærke efter, hvad er det egentlig jeg vil med mit liv? Hvad gør mig lykkelig? Er mine drømme opfyldt? Og hvad holder mig evt tilbage for at gå efter mine drømme? 

Hvad er din drøm?