HISTORIEN BAG

MØZ

En dag stod det mig klart, at det ville give mening af skabe et navn (brand) til min tøjkollektion. Først tænkte jeg, at Trends skulle indgå i brandet, da det ville give god mening, når min virksomhed hedder TrendsForYou. Men der blev jeg klogere…

I forløbet med Startup24 blev jeg tildelt en erhvervscoach og en dag til coaching drøftede jeg mine tanker med ham. Han gav mig den ide, at finde tre bogstaver og gerne nogle bogstaver der står flot sammen visuelt og gerne hvor enten Æ-Ø-Å-Y-W-Q-Z-X indgår.

Nu stod jeg der igen! Det var bestemt ikke let at finde frem til TrendsForYou og nu skulle jeg igen finde et navn som refererede til min virksomhed og hvad jeg står for… Der gik et par dage, hvor jeg skrev ned på papir hver gang noget kom op i mine tanker.

Jeg var ret hurtig klar over, at det skulle være noget, hvor naturen viser sin taknemlighed. Først tænkte jeg på noget med KRAM, KNUS, TAK - ja mine tanker var langt omkring! En nat hvor jeg ikke kunne sove, begyndte jeg at kredse om ordet KYS. Jeg begyndte at lege med bogstaverne KYS - KØS- KØZ- MØS og pludselig stod der MØZ på papiret 💋. Ja det lyder nemt og ligetil, men det var det bestemt ikke...

Jeg begyndte at google betydningen da noget sagde mig, at det var slang for et kys og da jeg fandt frem til at det var slang for et jysk kys tænkte jeg, at det var helt perfekt.
Nu kom næste udfordring, nemlig om domænet MØZ var ledigt eller om det allerede var opkøbt af et andet firma…. Helt utroligt var domænet ledigt, så jeg skyndte mig at købe MØZ.dk - Hvor heldig har man lov at være?

Min tanke bag MØZ er, at jeg gerne vil skabe mere bevidsthed omkring bæredygtighed. Bæredygtighed, synes jeg er vigtig ift. Naturen, men også ift. mennesket. Vi bærer alle et ansvar for miljøet og for at passe på jorden, så den efterlades i god stand til de kommende generationer. Selv den mindste handling har betydning.

Når man køber et MØZ produkt viser man, at man tager ansvar for naturen og derfor kvitterer naturen med et jysk MØZ til dig 💋