Vores historie

Efter at have arbejdet som pædagog i 17 år henholdsvis i SFO og som afdelingsleder i en børnehave, havde jeg brug for nye udfordringer.

Det hele tog form en tirsdag eftermiddag, hvor min kæreste, Bella (hund) og jeg gik en tur på Inderøen i Dollerupbakker ved smukke Viborg. Her fik jeg den spontane idé at sige mit nuværende job op og blive min egen chef og ugen efter blev det en realitet. I den forbindelse skylder jeg måske at fortælle, at jeg er af stjernetegn vædder og derfra er der ikke langt fra idé til handling 😉

Jeg havde brug for at få mig et job, hvor jeg selv kunne være herre over min tid og ikke være bundet til en arbejdsplan. Frihed er vigtigt for mig, så jeg har følelsen af selv at kunne forvalte min tid og på den måde får jeg mere energi og ikke mindst kreative ideer.

I november 2020 stod jeg så uden arbejde og min fremtid var åben. Nu var det op til mig selv, at beslutte hvilken retning jeg ville gå! Jeg var stadig fast besluttet på, at jeg ville starte en webshop, men jeg havde ingen viden eller erfaring med at få sådan noget op at køre. Den situation tænker jeg, for mange ville opleves som mega angstprovokerende. For mig var det en enorm spændende periode, samt jeg oplevede en afslappethed ved at være min egen og ikke længere have forpligtelser over for en arbejdsgiver.

I januar 2021 begyndte tingene at tage fart og form. En aften så jeg på Facebook at Viborgegnens Erhvervsråd reklamerede med Startup24 og i den forbindelse var jeg heldig at blive optaget, med start allerede i februar måned. Startup24 er en uddannelse over 24 uger, hvor du sammen med andre iværksættere får viden om at begynde selvstændigt af kompetente fagpersoner. Undervisningen spænder bredt og du får viden omkring brugen af sociale medier, jura, økonomi, bæredygtighed, væksthjul, forretningsmodel, arketyper og meget mere.

Undervejs i forløbet, hvor jeg fik en masse viden og indsigt blev det mere tydeligt for mig, hvilken type webshop jeg ønsker at tilbyde for mine kommende kunder. For mig er det vigtigt, at min webshop afspejler, hvem jeg er som person og på den måde tænker jeg at adskille mig fra andre. Jeg ønsker, at mine kunder får et kendskab til mig, samt får opbygget en tillid som gør, at der ikke tvivles på mine produkter og kvaliteten af disse.
Jeg har valgt at sælge tøj af naturvenligt materiale, da jeg har den holdning, at vi skal tage ansvar for miljøet og passe på Jorden så den efterlades i god stand til de kommende generationer. For mig var det ikke et svært valg at gå bæredygtigt. Da beslutningen blev truffet, føltes det rigtigt helt ned i maven og jeg ved det er muligt at kombinere bæredygtighed med tøj af god kvalitet som føles lækkert på kroppen.

Hvorfor navnet TendsForYou?

Hvorfor navnet TrendsForYou?
Jeg valgte navnet, da det er bredt og jeg derved ikke låser mig fast på at sælge én bestemt type vare. Udover bæredygtigt tøj vil webshoppen tilbyde andre produkter såsom smykker, lamper, brugsting og hvad jeg ellers falder over. Jeg har den plan, at jeg vil indkøbe mindre partier af de forskellige ting, så der på webshoppen opleves en diversitet af udbuddene og så vidt muligt alle bæredygtige. Nu håber jeg du har fået en idé om konceptet TrendsForYou og at jeg ser dig på mine sider på Facebook og Instagram, hvor du kan følge mig på min videre rejse og udvikling af webshoppen TrendsForYou.

Venligst
Jeannette 🌼